De meest gelezen blogs van Laidback Lifestyle tot nu toe

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Ik hoop dat jullie net als ik een prettige jaarwisseling hebben gehad. En vol goede moed beginnen aan het nieuwe jaar. De blog die je nu kan lezen is eigenlijk een verzameling van de meest gelezen blogs van Laidback Lifestyle tot nu toe. Wil jij weten welke dit waren, lees dan snel verder..

Kek Lifestyle
Tijdens mijn zoektocht naar leuke winkeladresjes kwam ik deze leuke winkel van Kek Lifestyle tegen. Het is één van de leukste winkels van Bergen op zoom. En ik denk dat velen deze mening delen, want deze blog hoort bij de best gelezen blogposts. Stephanie Franken is de eigenaresse van deze winkel. En een zeer inspirerende persoonlijkheid! Niet alleen op Instagram waar je leuke foto’s van haar interieur en winkel kan spotten, maar ook op het gebied van schilderen en fotograferen. Een Girlboss om in de gaten te houden!

Een enkeltje Bali in gesprek met Loekie van Soulfood Bali.
Loekie verliet Nederland om op het prachtige eiland Bali te gaan wonen. Daar werkte ze aan haar blog: Soulfood Bali. Een leuk interview vond ik het. Stiekem droom ik er ook wel eens van om naar Bali te gaan. Knap hoe Loekie haar hart volgt, haar koffers pakt, om het nog onbekende avontuur aan te gaan.

Haar blog vond ik mooi om te lezen. Maar die bestaat helaas niet meer. Loekie was er namelijk achter gekomen, dat de blog niet bij haar paste en heeft zich nu gericht op het muziek maken. Ze schrijft nu columns en liedjes. Zo zie je maar plannen kunnen veranderen. Het is mooi als je mag ontdekken wat jou passie is. Om er vervolgens naar te leven en er iets mee te doen.

Redenen waarom het leuk is dat de winter is begonnen
Of dat het komt omdat het nu winter is of niet, deze blog werd erg vaak gelezen. Als we weer eens een momentje hebben dat we balen dat het winter is, dan is het fijn om stil te staan bij de leuke kanten die de winter heeft. Zodat je er ook van kan genieten.

Kom je ook chillen bij deze hotspot aan Het Houtse Meer?
Voor mij één van de mooiste hotspots die ik ontdekt heb. Een fijn plekje om heerlijk tot rust te komen, te genieten van heerlijke gerechten en lekkere drankjes fijne strandstoelen en banken met een prachtig uitzicht op het Houtse Meer, kortom een aanrader!

 

Het verhaal van de mintgroene eend op de foto
Dit was één van mijn persoonlijke blogs, een blog die heel dichtbij me staat. Een verhaal over een mint groene eend, een bijzondere kennismaking met de eigenaresse en een klein stukje nostalgie dat me even deed terug denken aan de fijne herinneringen van vroeger.

Workshop handlettering
Een inspirerende workshop was dit. Deze vond plaats in Poortvliet bij de woonboulevard en werd gegeven door Martine van de Velde. Omdat ik het leuk vond om dit met jullie te delen schreef ik er een review over zodat jullie ook weten hoe een workshop handlettering er uitziet.

Mijn eerste fotografieles
De blog over mijn eerste fotografieles werd erg enthousiast ontvangen door jullie! De cursus: beter fotograferen in 1 dag, heeft er voor gezorgd dat ik meer durf te experimenteren met m’n spiegelreflexcamera. Ik zou graag meer over fotografie willen leren want ik sta nog aan het begin. Wie weet in dit nieuwe jaar 🙂

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *