Workshops

CREËER JOUW LEVEN

Herken je dat gevoel? Er kriebelt van binnen iets in je. Je wilt meer uit het leven halen, meer uitdaging, meer groei en jouw talenten echt gaan benutten. Te vaak luister je naar anderen en laat jij je leiden door angst. Waarom zou jij jezelf klein houden?

LEEF JOUW DROOM

Tijdens deze workshop gaan we op ontdekking om jouw droomleven inzichtelijk te maken. Dat doen we door oefeningen te maken met daarin belangrijke vragen. Zodat voor jou duidelijk wordt wat je werkelijk belangrijk vind en waar jouw verlangens liggen. Na een korte visualisatie, ga je aan de slag met jouw Visionboard.

RESULTAAT

Na deze workshop:

 • Krijg je een helder beeld van wat jij echt belangrijk vind in het leven.
 • Kun je gerichter keuzes maken, (doordat je weet waar je naar toe wilt werken.)
 • Heb je meer focus om jouw droomleven te gaan creëren.
 • Trek je bewuster informatie aan waar je iets aan hebt.
 • Voel je je vrijer met jouw nieuwe visie op zak.

Wat krijg je:

 • Koffie/thee met iets lekkers
 • Materialen om het visionboard te kunnen maken.
 • Lunch (soep met een broodje)
 • Een werkboekje waar je de vragen in maakt.
 • Een door jouw persoonlijk gemaakt visionboard. Waar je na de workshop nog inspiratie uit kan halen.
 • Een kleine verrassing

Zie deze workshop als een cadeautje aan jezelf. Een investering, die er voor zorgt dat je als mens kan groeien. Omdat je het verdient. Doe meer dingen die je leuk vind en durf te dansen met het leven. Ik help je graag tijdens deze workshop zodat jij stappen kan gaan zetten naar iets heel moois. Ga jij dit voorjaar starten met nieuwe inspiratie?

De prijs van deze workshop op zondag 15 mei van 10:00 uur tot 13:00 uur is: € 44,95

Je kunt je nog aanmelden t/m zaterdag 14 mei 12.00 uur.

Voel jij diep van binnen een JA om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier op deze pagina. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt. Er is plaats voor 4 personen. Dus wees er snel bij!

Zijn er vragen zijn stel ze gerust.

Ik hoop je te ontmoeten tijdens één van mijn workshops.

Sylvia

Inschrijven voor de workshop

REVIEWS

Soms zijn er dingen in het leven waar je tegen aanloopt. Het leek me daarom leuk om op een laagdrempelige manier te kijken wat ik hier mee kan. De vragen tijdens de workshop zette me aan het denken. Door doelgericht hiermee aan het werk te gaan ben ik tot een leuk resultaat gekomen. De workshop heeft mij een paar eyeopeners gegeven.

– Silvana

Om te kijken of ik bepaalde zaken beter inzichtelijk kon krijgen en omdat ik daar bewust mee bezig wilde zijn, besloot ik om deel te nemen aan de workshop: “Creëer jouw leven” De workshop bracht me een stukje helderheid en bewustwording. Ik heb nu minder halve plannetjes en meer gerichtere focus. Deze ochtend gaf me een goed gevoel.

– Andrea