About

Het leven is voor mij net als dansen. De ene keer dans je een snelle Jive, de andere keer een langzame Slow Foxtrot. Tja, en af en toe val je… of sta je bij iemand op zijn teen 😉

Ik ben Sylvia, heb een liefde voor schrijven, houd me graag bezig met zelfontwikkeling en connect graag met andere mensen. Ik vind het interessant wat anderen in dit leven beweegt. Dat is ook één van de redenen dat ik 3 jaar geleden mijn  lifestyleblog Laidback Lifestyle begon. En natuurlijk wil ik anderen graag inspireren. Of mijn leven helemaal Laidback is? Nou nee, en soms verre van dat maar dat maakt niet uit. Ik probeer het moment te pakken wanneer het daar is.

Naast bloggen werk ik al jaren in de mode. Met mensen werken en ze nog mooier maken dan ze al zijn vind ik fantastisch om te doen. Maar niet alleen de buitenkant van een mens verdient aandacht. De binnenkant is zeker zo belangrijk!

Daar kwam ik zelf op 24-jarige leeftijd achter. het ging toen niet goed met me. Op dat moment bevond ik me in een rouwperiode na het overlijden van mijn moeder. Dat in combinatie met een enorme drukte op mijn werk zorgde ervoor dat ik een lange periode thuis kwam te zitten. Met een lichaam dat blokkeerde en een hoofd vol onrust, kon ik niet anders dan deze periode goed voor mezelf zorgen en mijn lichaam en geest geven wat het op dat moment nodig had. Ik probeerde de juiste balans hierin te vinden maar vond dat erg lastig. Ik was mezelf kwijtgeraakt. De persoon die hield van mode, van dansen,van lachen met vrienden en familie, de persoon die eerst zo een zorgeloos leven leek te hebben. Ik was haar kwijt. Ik startte mijn zoektocht.

Ik ging op verschillende vlakken met mezelf aan de slag. En nee, deze periode was niet altijd even makkelijk maar langzaam ging het weer beter met me. Ik voelde de energie weer door mijn lichaam stromen en zag mijn ogen weer op lichtte als ik in de spiegel keek.

Ik leerde dansen met het leven en heb tijdens mijn zoektocht een belangrijk persoon leren kennen namelijk mezelf.

Ik wil jou met mijn teksten en workshops inspireren om meer vanuit je hart te leven ,vanuit je authentieke zelf. Het leven kan dan zoveel mooier zijn.

Op mijn blog vind je o.a.: interviews met inspirerende mensen, posts over zelfontwikkeling, mindset, minimalisme en duurzaam leven. Dit alles in een Laidback sfeer.

dus: Leun lekker achterover!

Liefs,

Sylvia