About

Hoi, wat leuk dat je komt kijken op Laidback Lifestyle! Ik ben sylvia, 39 jaar, woon samen en ben moeder van een 6 jarige dochter en 4 jarige zoon. (Ze zijn m’n grote trots) Ik geniet van het leven, houd van lekker eten, dansen, unieke plekjes ontdekken en vind het leuk om foto’s te maken.

Of mijn leven helemaal Laidback is? Nou nee, en soms verre van dat, maar dat maakt niet uit. Ik probeer het moment te plukken wanneer het daar is!

Na m’n opleiding modehandel ben ik in de mode gaan werken. Het is een mooi vak dat ik inmiddels al heel wat jaren doe. Het idee om iets met lifestyle te doen zit al jaren in m’n gedachten. In een houten kist op zolder bewaarde ik tijdschriften en knipsels van inspirerende artikelen met als doel er iets mee te gaan doen. Wat wist ik toen nog niet. Een eigen winkel misschien? of een webshop? Jaren later vielen de puzzelstukjes op z’n plaats en het idee van Laidback Lifestyle was geboren.

Waar staat Laidback Lifestyle voor:

Genieten van de kleine dingen in het leven, met een relaxmomentje voor jezelf, maar ook een nieuw avontuur aan durven te gaan door uit je comfort zone te stappen. Verder:  tips voor een duurzaam en minimalistich leven, Leuke hotspots, reviews en inspirerende interviews en verhalen dit alles in een laidback sfeer.

Dus: Leun lekker achterover.

Liefs,

Sylvia