waarom je al een tijdje niets van me hebt gehoord.

 

Je zal je misschien afgevraagd hebben, waarom je al een tijdje niets van me hebt kunnen lezen? Ik ga je in deze blog uitleggen waarom dat zo is en waar ik me de afgelopen tijd mee heb beziggehouden.

Er is namelijk een nieuwe fase aangebroken in m’n leven. Ik ben verhuisd. Het huis waar we 10 jaar met plezier hebben gewoond is verkocht.

Het huis waar we mooie herinneringen hebben gemaakt, het huis waarin we hebben gelachen en gehuild, waarin ik volwassen ben geworden maar ook moeder. het roept van alles in me op als ik hieraan terug denk. De deur hebben we voorgoed achter ons dicht geslagen om vervolgens weer een andere deur te openen. Namelijk die van ons nieuwe huis.

Er moet nog veel gebeuren voordat ons droompaleis instap klaar is voor ons. dus de komende tijd gaat een drukke, rommelige tijd worden. Maar we zitten nu op een plekje waar we graag willen zijn en waar we ons gelukkig voelen. De rest komt wel. En dat zeg ik nu heel stoer, maar hoe het echt zal zijn om in een huis te wonen dat verbouwd wordt, kom ik later achter. Door het te ervaren. Ik ben benieuwd!

Nog even iets heel anders. Ongeveer 3 weken geleden heb ik een operatie in het ziekenhuis ondergaan. Gelukkig was deze operatie geslaagd. Ik had nog wel tijd nodig om hiervan te herstellen. En moest bovendien voorzichtig zijn met tillen. Niet echt handig als je 2 weken na de operatie moet gaan verhuizen. Gelukkig kreeg ik veel hulp. Ik heb veel gedelegeerd, en dat terwijl ik eigenlijk net zoveel wilde doen als de anderen. maar die gedachte liet ik los. En ik accepteerde  de hulp die ik kreeg (En dat luchtte eigenlijk best op).

Terwijl ik nu aan tafel zit te typen, kijk ik om me heen. Het is rommelig in huis. En in iedere kamer staan dozen die uitgepakt kunnen worden. Veel spullen moeten nog een eigen plekje krijgen. Dat is dan ook één van de dingen waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden. Verder wil ik graag op pad om te kijken voor nieuwe meubels en woonaccessoires zodat ik het huis een eigen sfeertje kan geven. Leuk om te doen! En ook het bloggen wil ik weer op pakken want ik zit boordevol ideeën. Ondertussen draait het leven met alles wat daarbij hoort (gezin, werk, familie en vrienden) gewoon door. En vraag ik mezelf soms af waar ik in godsnaam de tijd vandaan moet halen…Prioriteiten stellen dan maar!

Je hoort nog van mij.

Nog een hele fijne dag vandaag!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. O zo herkenbaar: een hoofd vol ideeën maar geen tijd om ze uit te voeren of te ontplooien! Maar alles komt een keer. We hebben soms een beetje geduld nodig in plaats van alles metéén willen! Ik kom gauw een keer jullie nieuwe paleis bewonderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *