Een vakantieblog geschreven vanuit Bretagne

|Me|Persoonlijke blog

Een vakantie van twee weken in Bretagne Heerlijk! Ik keek er al weken naar uit en was er eerlijk gezegd echt aan toe. Ik kom graag in deze omgeving van Frankrijk De ruige kusten, de kleine baaitjes en leuke stadjes, het maakt me blij. Het voelt goed om hier te zijn.

Deze eerste week verblijven we met ons gezin op een kleine Franse camping waar we al eens eerder geweest zijn. Een gevoel van thuiskomen zo fijn! Je kent de omgeving al een beetje, je weet de mooie stranden en leuke winkeltjes te vinden. Dit keer hebben we een caravan op een prachtige locatie. als we op onze veranda zitten hebben we aan de ene kant uitzicht op een weiland en aan de andere kant op pony’s die grazen in een naaldbos.

We hebben geen Wi-Fi genomen in de accommodatie en dat bevalt me prima! Lekker rustig. Je hoeft niet zo veel want je kan niet veel. (anders zat ik stiekem toch veel op m’n mobiel). Nu check ik alleen de foto’s die ik heb gemaakt. Op Instagram heb ik geen nieuwe foto’s meer gepost. Ik vraag me alleen wel af hoeveel volgers ik na m’n vakantie van 2 weken nog over zal hebben. Nou ja, laten we maar hopen op m’n echte volgers. Qua social media is het nu dus vrij rustig ook omdat ik m’n laptop thuis heb gelaten. Geen blogpost van mij deze keer. dat komt wel weer als ik terug ben dan ga ik het weer langzaam op pakken.

Ik wil nu genieten van het hier zijn, van de omgeving, van de mensen, de natuur, de stranden, de steden en m’n lekkere Franse ontbijtje! Ik wil het leven voelen, de geuren ruiken, het eten proeven en samen zijn met het gezinnetje waar ik zo trots op ben.

Wat ik wel heb meegenomen? Een notitieblokje. Zodat ik m’n gedachten en belevenissen op papier kan zetten. De dagen gaan namelijk heel snel hier. Sommige nieuwe herinneringen die we maken schrijf ik op voor mezelf om nog eens terug te lezen. Dan komt alles weer tot leven. Dat is ook zo bij foto’s. Één beeld zegt zoveel. Dat is ook de reden dat ik m’n camera heb meegenomen. Ik ga meteen een beetje oefenen want er zijn zoveel mooie plekjes hier.

Soms zou ik willen dat ik met m’n ogen foto’s kon maken! Jammer genoeg gaat dat niet. Maar de mooiste herinneringen neem ik mee in m’n gedachten en sla ik op in m’n hart.

Voor iedereen die nog op vakantie gaat fijne vakantie en anders werk ze!

Liefs,

Sylvia

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Martine van de Velde
  31 augustus 2017 om 11:28

  Wat mooi om te lezen Syl, helemaal Zen!!

  • Beantwoorden
   Sylvia
   11 september 2017 om 14:18

   Dank je wel. Het was een heerlijke vakantie!

  Geef een reactie