On the go Het nieuwe kookboek van Rens Kroes

img_3081

Na de successen van Rens eerste twee kookboeken is het nu alweer tijd voor haar 3e boek: On the go.
Hierin staan 49 heerlijke recepten die goddelijk smaken, gezond voor je zijn en makkelijk zijn mee te nemen.
Rens geeft advies over wanneer je alles het best kunt bereiden en hoe lang je het kan bewaren. Superhandig want prepping is everything!

Verder nog tips over welke spullen je nodig hebt om je heerlijkheden in mee te nemen. Niet onbelangrijk want je zit natuurlijk niet te wachten op een lekkende smoothie in je tas of een stuk bananenbrood dat helemaal is uitgedroogd wanneer je net zin hebt om er een hap van te nemen.

Het vorige kookboek van Rens: Superfood van Friesland naar New York heb ik ook en niet alleen voor de recepten maar vooral voor de mooie (food) foto’s. En dat is met dit boek ook weer gelukt, er staan prachtige plaatjes in.
Voor sommige ingrediënten uit het boek moet je wat meer moeite doen om ze te kunnen vinden, maar heb je ze, dan zal je versteld staan van de verrassend nieuwe smaken waar je kennis mee maakt. En wie weet staat er in dit boek ook een recept wat jou favoriet gaat worden voor on de go!

Al met al weer een goed kookboek van Rens die laat zien dat je ook als je een druk leven hebt toch een gezonde levensstijl kunt nastreven.

Ik heb al een aantal recepten geprobeerd en kan zeggen ik ben fan!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *