Redenen waarom het leuk is dat de herfst weer begonnen is:

|happy mind|Happy simple life

img_2872

De zomer is voorbij, jammer! Maar ook de herfst heeft zo z’n voordelen. Ik zet ze even voor je op een rij. Laat die herfst maar komen!

Als je in de zomer je raam open zet om te luchten, dan merk je dat warme lucht gewoon warme lucht is die naar binnen komt. Doe je dat in de herfst dan komt er echt frisse lucht je huis binnen en frist het (voor je gevoel) veel meer op.

Bestel je warme chocomel in de zomer, dan word je soms wat raar aangekeken op het terras. Nu het herfst is kijkt niemand daar vreemd van op. Kies dan ook gelijk maar voor chocolademelk met slagroom, want die bikini hoeven we voorlopig nog niet aan! 😉

Tijdens je werk heb je minder kans op transpireren. (vooral als je daar geen airco hebt, wel zo fijn)

Planten op je balkon of in je tuin hoef je niet meer handmatig water te geven. En de grasmaaien is voorlopig ook niet nodig.

Mensen met een open haard kunnen daar nu lekker van genieten, want is het niet gezellig bij de open haard met het knisperend geluid van haardhout, terwijl het buiten koud en guur is?

Lekker weer om binnen een paar films achter elkaar te kijken.

Je kunt je herfst/winter garderobe weer compleet gaan maken. In de zomer had je meestal niet veel kledingstukken nodig. Nu het herfst is kunnen we weer laagjes over elkaar gaan dragen en genieten van dikkere breisels.

De laarzen kunnen ook weer uit de kast getrokken worden. Zowel enkellaarsjes als de hoge lange laars zien we weer. ga jij voor stoer of kies je voor vrouwelijk?

Ook je interieur kun je aanpassen aan het seizoen. Wissel van woonaccessoires en maak jou interieur herfst proof.

De herfst is perfect om een weekendje weg te gaan met je vriend(in) lekker romantisch/gezellig binnen zitten en quality time met elkaar hebben. En af en toe naar buiten om lekker uit te waaien. En als je dan toch buiten uitwaait geniet dan van de omgeving die er nu verrassend mooi uit ziet met al gekleurde blaadjes aan de bomen.

In deze periode van het jaar smaken stampotten, erwtensoep, stoofvlees en wat dacht je van een warme appeltaart? Extra lekker!

De feestdagen komen dichterbij.

Kerstboom, cadeautjes, kaarsjes, heerlijk tafelen, lichtjes buiten, speculaas, pepernoten en kruidnoten! (ook lekker met chocolade erop!)

Terwijl het buiten rotweer is, zit jij prinsheerlijk op de bank met je kleedje en je warme sloffen aan. En warm je ondertussen je handen aan je mok met thee.

‘s Morgens wakker worden van het geluid van regen die op het raam tikt en je dan vervolgens nog lekker even omdraaien om verder uit te slapen.

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Djennifer
    25 november 2016 om 04:55

    De Herfst heerlijk ?en je omschrijft zo mooi het gevoel dat hier idd bij hoord?herfst “I Love IT”?

  • Geef een reactie