Lunchcafé Lente in Roosendaal

Nu het lente is vond ik het tijd worden om een review te maken van lunch café Lente. Één van mijn favoriete hotspots als ik in Roosendaal ben. Dit is weer een adres om te onthouden! Wist je trouwens dat het woord: lente is afgeleid van het Latijnse Festina Lente, ‘wat haast je langzaam betekent.’ Dus slow down en gun jezelf en een ander een heerlijk lente momentje! Meer weten over dit leuke plekje, lees dan mijn review.. 

 

sfeer/ interieur
Lunch café Lente vind je in een mooi historisch pand in de binnenstad van het Brabantse Roosendaal. Als gast kun je  binnen plaats nemen aan één van de retro tafeltjes of aan de lange tafel in het midden. Bij heerlijk weer zit je natuurlijk lekker buiten aan een bistro tafeltje.

In het café hangt een warme huiselijke sfeer en het personeel is gastvrij.

Natuurlijk kon ik het niet laten een stukje taart te eten!

eten/drinken
Je kunt hier terecht voor royaal belegde boterhammen, salades, heerlijke taarten en koekjes van eigen deeg dit vergezeld van verschillende soorten thee, biologische koffie, heerlijke smoothies, verse sappen of een wijntje. de producten die gebruikt worden zijn dagvers en zoveel mogelijk biologisch. (sommige producten zijn afkomstig uit de regio)

De menukaart word elk seizoen aangepast met uitzondering van de topppers. Twee specialiteiten zijn: De cheesecake en de boterham geroosterde kip met gegrilde courgette en rucola mayonaise. Één van mijn persoonlijke favorieten is de boterham: Lenteburger met gegrilde halloumi.

Heerlijk! vind ik het koekje van eigen deeg.

Extra’s
Mogelijkheid tot:

  • High tea
  • Organiseren van feestjes
  • Er word ruimte aangeboden voor het organiseren van workshops

Ook zin om een kijkje te nemen of wil je meer weten over lunch café Lente klik dan hier

Lunch café Lente
Markt 8
4701 PE
Roosendaal

T: 0165 857253

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *