Redenen waarom het leuk is dat de winter is begonnen

img_4249-4De sint is het land uit. De pepernoten en chocolade zijn al bijna op. En wat was het koud he vanmorgen toen je naar buiten ging. De winter is begonnen! Lekker van genieten lees hier de redenen waarom.

Hier een aantal goede redenen om nu lekker van de winter te gaan genieten:

De kerstdagen komen dichterbij. Met familie en/of vrienden samen zijn, lekker eten en cadeaus uitpakken.

Er zijn op verschillende plaatsen kerstmarkten en winterfairs te bezoeken. Gezellig!
Gluewine of warme chocolademelk erbij en jezelf opwarmen bij een vuurkorf.

Kerstliedjes you hate it or you love it. Voor de mensen die er wel van houden is er nu een leuke tijd aangebroken (ik zeg luister vooral naar Sky radio!)

Het word tijd om je volgende vakantie te gaan bespreken. De wintersport! Ga jij dit jaar naar Oostenrijk, Zwitserland of Franse Alpen? De voorpret van het boeken is al leuk!

Niet heel gezond, maar oh zo lekker! Oliebollen in de gebakskraam ze zijn er weer. En wees eens eerlijk, kun jij die geur weerstaan als je er voorbij loopt?

Romantiek,  Kaarsjes gaan aan. Heb je het koud in bed, dan is het nog fijner om even lekker tegen man/vrouwlief aan te kruipen.

De schaatsen kunnen van zolder. Haal ze uit het vet. Het schaats seizoen is begonnen! En die elfstedentocht zou die dit jaar dan toch gaan komen?

Een landschap met sneeuw! Prachtig om naar te kijken, Mooi om te fotograferen.

Tuurlijk is sneeuw ook leuk om mee te spelen. Als je kinderen hebt, maak een sneeuwpop, ga sleeën. Of haal het kind in jezelf naar boven en doe een sneeuwballengevecht!

Kaartjes sturen en natuurlijk ontvangen. Veel van onze communicatie gaat via smartphones of computers. Een persoonlijk kaartje blijft altijd speciaal!

Tuincentra zijn heerlijke plaatsen om inspiratie op te doen om je huis en tuin om te toveren tot je eigen winter wonderland.

Een van de trends tijdens de feestdagen 2016 is dat er buiten gebarbecued gaat worden. En dat gaat prima! Vlees aan het spit. En een lekker warm plekje bij de buitenhaard zoeken. Net even wat anders.

De winkels hangen vol met feestkleding heb jij de juiste kerstoutfit al gescoord?

Heb je goede voornemens? dit is de tijd daarvoor…. Hoewel ik vind, dat een goed voornemen eigenlijk altijd kan.

Met z’n allen aftellen tot het 12 uur is. Elkaar gelukkig nieuwjaar wensen en dan Champagne! Het nieuwe jaar kan beginnen.

Erwtensoep, zelfgemaakt smaakt extra lekker. (vooral na je nieuwjaarsduik!)

En we komen steeds weer een beetje dichter bij de lente!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *