Hoera, Laidback Lifestyle is geboren

img_3448-2

Het is er dan toch van gekomen. Een van m’n dromen is werkelijkheid geworden. Een eigen blog beginnen. Het heeft heel wat avonduurtjes gekost. Veel denk en schrijfwerk maar ooh zo leuk om mee bezig te zijn 🙂

Ik moet nog wel de juiste balans zien te ontdekken. Want Tja bloggen is voor mij nog nieuw.
Ik zal fouten maken, schrijf af en toe een artikel dat je leuk vind, of misschien juist helemaal niet!
Maar ik ga er voor en grijp deze voor mij nieuwe uitdaging met beide handen aan.

Ik hou van het leven, en vind het leuk om via deze blog verschillende van m’n interesses te combineren.
Ik hoop dat het een lach op je gezicht tovert of je inspireert,

Enjoy,

Liefs, Sylvia

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd lieve Syl, met je prachtige website en eigen blog! You DID it! Het ziet er nu al prachtig uit en ik vind het geweldig dat nu ook anderen van je mooie verhalen en reviews kunnen genieten. Geniet met volle teugen van dit avontuur!

  2. Hi Sylvia,

    Je blog ziet er top uit en wat een leuk stuk met super foto’s van de winkel!! Heel veel succes, maar dat komt wel goed ?

    Groetjes,
    Maartje ( Bohemi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *