Zomerse hotspot Bocadero in Antwerpen

Bocadero is een van m’n favoriete hang outs bij lekker zomerweer als ik in Antwerpen ben. Bij een bezoekje aan deze hotspot waan je je even in het zonnige St Tropez. Lekker flaneren aan de schelde! Een heerlijk ongedwongen strandsfeertje hangt hier. Ik ga jullie hier meer over vertellen!!Of je nu wilt genieten van een ijsje, cocktail, snack of culinair wil eten bij bocadero, kan het allemaal. Deze hotspot is multifunctioneel!!

Natuurlijk kun je hier lekker chillen in één van de strandstoelen of zachte kussens op het zand. Maar ben je liever actief bezig dan kun je ook deelnemen aan Padel. Dit is een sport waarin tennis en squash met elkaar gecombineerd wordt. Maar ook Yoga of Crossfit behoord tot de mogelijkheden.

Je kunt heerlijk eten in één van deze pop-up restaurants:

  • EAU Grill (Grill/BBQ/Mosselrestaurant)
  • BENTO (Aziatisch)
  • Gusto pop-up (Italiaans)
  • Nomad Beach (Mediterraans)

In de zomer is er van alles te beleven zoals ,markten, Cinema canvas avonden en dansavonden. Elke dinsdagavond is het Salsa avond en gaan de voetjes van de vloer.

Als de avond valt transformeert Bocadero namelijk in een cosy beach club compleet met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de schelde.

Kidsproof
Heb je je kids meegenomen naar Antwerpen dan is dat geen probleem. dit jaar is er namelijk een speeltuin die in samenwerking met Nature play is gerealiseerd. Nature play is een organisatie die speelterreinen, natuur-educatieve routes en signalisaties op maat maakt. Dit ziet er ook nog eens mooi uit!!

Handig om te weten

  • Van 12 mei tot 3 september kun je hier dagelijks terecht. Dus wees er snel bij het seizoen gaat snel voorbij!
  • Bocadero is open vanaf 12.00
  • Toegang is gratis
  • Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.
  • Als bedrijf kun je Bocadero gedeeltelijk of geheel afhuren. Wil je netwerken, ook daar is aan gedacht dat kan in de exclusieve aperitiefbar Summer diving (leuk hoor, het zakelijke met het aangename combineren 🙂
  • Het kan druk zijn op de weg naar Antwerpen. Er word gewerkt aan de ring en aan de Leien. Met de trein reizen kan dan een goed alternatief zijn om deze geweldige stad te bezoeken.

Meer weten over Bocadero of de activiteitenkalender bekijken ga dan naar de site.

Bocadero
Rijnkaai 150
2000 antwerpen

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *