Ik kom lekkere recepten soms tegen op plaatsen waar ik het niet verwacht. Dit Heerlijke recept zag ik in een tijdschrift staan dat ergens in een wachtkamer lag. Zo, even een fotootje van maken en thuis aan de slag. Ik kan wel zeggen dat dit recept zo’n succes was dat ik het vaker wil maken. Hier is het recept:
GESCHIKT VOOR 4 KLEINE GLAZEN OF 2 SORBETGLAZEN
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten:
- 100 ml melk
- 250 gr diepvries mangoblokjes
- 250 gr Griekse yoghurt (10% vet)
- 2 eetlepels honing
- 1 Mango
- paar takjes munt
Pureer de bevroren mangoblokjes samen met de melk in een blender of keukenmachine. (Let er wel op dat deze een hoog vermogen heeft) totdat er een puree ontstaat. Voeg nu de yoghurt en honing toe pureer verder tot er een glad dun softijs ontstaat. Verdeel het over de glazen en serveer met verse mangoblokjes. tot slot garneer je het met een takje munt.
Eet smakelijk!