Laidback Lifestyle

Hier vertel ik even in het kort wat je ongeveer kan verwachten als je een kijkje neemt op Laidback lifestyle.

Happy Simple life
Handige tips om je leven wat eenvoudiger te maken. we worden in deze wereld vaak enorm geleefd, hebben het druk en leiden soms een (te) gejaagd bestaan. In deze rubriek dan ook aandacht voor genieten van de kleine dingen in het leven. Zijn dat niet de dingen die ons stiekem het meest gelukkig maken?

Duurzaam leven
Met z’n allen kopen we steeds meer kleding en spullen en geven hier steeds minder geld aan uit. Terwijl we er niet altijd meer blij van worden. We leven in een wegwerpmaatschappij. Dat niet alles wordt gedragen of gebruikt is zonde, zeker als je je er van bewust wordt onder welke omstandigheden kleding en spullen worden gemaakt.

Ik wil m’n ogen niet meer sluiten. Ik neem je graag mee tijdens m’n zoektocht naar een duurzaam en minimalistisch leven.

Beleven
Hier plaats ik verschillende soorten inspirerende interviews en verhalen met/van mensen. Mensen die me inspireren om het beroep dat ze doen, hun mindset en hun manier van leven. Ik vind het interessant om het verhaal achter de persoon te leren kennen Waarom maakt iemand bepaalde keuzes, en wat brengt het hem of haar? Jaag je je droom na? of durf je nog niet? Misschien ben je wel tevreden met het leven dat je nu leid. ook prima, als je maar doet wat jij leuk vind.

Ik schrijf hier ook persoonlijke blogs en ervaringen van dingen die ik voor het eerst probeer.

Ontdekken
Hier lees je reviews van leuke winkels  en eet adressen die ik ontdekt heb, deze adressen hebben als overeenkomst dat ze passen bij de stijl van Laidback lifestyle. Leuke winkels waar je echt terug naar toe wilt. eet adresjes waar ook jij misschien je favoriete broodje, taart of coffee gaat scoren.

Je leest hier ook reviews van boeken die ik gelezen heb.

Ik wens je veel lees en kijk plezier toe!

Sylvia