Kek lifestyle

|Leuke plekjes|Ontdekken

Pas geleden ontdekte ik in het centrum van Bergen op Zoom Kek lifestyle, een winkel waar je originele, fashion items en interieur accessoires kunt vinden. Ik volg Stephanie, de eigenaresse sinds kort via instagram en ze maakt echt prachtige foto’s. Een winkel die terecht een plaatsje verdiend op laidback lifestyle!

Kek lifestyle is opgericht door Stephanie Franken in samenwerking met moeder Irene. Ze maakten samen al jaren leuke dingen. Stephanie is erg creatief ze schildert, tekent en fotografeert graag. Door de grote interesse van Stephanie in mode en interieur kwam er een webshop. Hierop vind je handgemaakte en zelfontworpen producten maar ook ingekochte accessoires.

Het assortiment is ondertussen steeds groter en diverser geworden met aandacht voor zowel grote internationale merken als kleine ambachtelijke labels.

Na de webshop is er nu ook een stenen winkel aan het Zuivelplein.

Terwijl ik door de winkel loop ontdek ik steeds meer leuke hebbedingetjes. En is het niet voor mezelf, dan vergaap ik me aan de leuke kinderaccessoires die niet zouden misstaan in de kinderkamertjes van zoon- of dochterlief! Hippe knuffels, stoere opbergzakken voor speelgoed en leuke sjaaltjes. De wand bij de kinderaccessoires is een ware eyecatcher! aan de muur zie je boxjes hangen met washi tape eromheen in de vorm van cadeautjes, origineel!

De producten zijn normaal geprijsd en niet overdreven duur! De kaarten en postertjes met teksten, zijn veelal ontworpen en bedacht door Stephanie. In de winkel zijn schilderijtjes te vinden die ze zelf heeft geschilderd. Zodat je eigenlijk altijd iets speciaals in handen hebt.

Erg origineel vond ik deze kist, om plantjes, sieraden, teken of knutselspullen in op te bergen, ojaa.. hij is ook handig om gereedschap in te doen!

En wat dacht je van een vintage landkaart, metalen memobord dat je tegen de wand kan hangen als een soort hip prikbord of een letterboard? Tuurlijk kan ik je vertellen wat ik allemaal nog meer gezien heb, maar beter is het om zelf eens een kijkje te gaan nemen.

Helaas is deze winkel nu gesloten. Eigenaresse Stephanie is een nieuwe uitdaging aangegaan. Meer hierover weten? Ga dan naar haar nieuwe website

Misschien vind je dit ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Deur
  4 januari 2017 om 20:36

  Oef. De schrijfster kan nog wel een paar taallessen gebruiken.

  • Beantwoorden
   Sylvia
   4 januari 2017 om 21:57

   Dank je wel voor je reactie, Ik ga er mee aan de slag. Al doende leert men!

 • Beantwoorden
  Djennifer
  21 januari 2017 om 16:29

  Ben inmiddels ook eens bij Kek wezen snuffelen…..erg leuk voor ieder wat wils;-)
  Thanks

 • Geef een reactie