Een enkeltje Barcelona

Marloes woont nu 10 jaar in de geweldige stad Barcelona, Wat ooit de plaats was voor haar avontuur van 4 maanden Spaans leren, is nu haar vaste woonplaats geworden. Lees hier haar verhaal…

Na een cursus Spaans leren in Barcelona, voelde ik me hier thuis. Via werk dat ik daar deed in een internationaal
callcenter leerde ik veel mensen kennen. Een geweldige tijd heb ik daar beleefd, maar ik wist ook dat ik iets anders wilde. Een kantoorbaan met elke dag dezelfde mensen om me heen zou ik niet jaren lang vol kunnen houden. Toen ik weer even in Nederland woonde, omdat de kans op een uitdagende baan hier in Barcelona klein was, ben ik uiteindelijk aangenomen als stewardess.

Voor mijn werk vlieg ik de hele wereld over, en dat betekent dat ik soms lang van huis weg ben. Het geeft me de kans om dingen te doen die ik leuk vind zonder dat ik rekening met iemand hoef te houden. Ik ga graag naar plaatsen waar ik lekker kan fietsen, hiken, of in de zee kan zwemmen.

Inmiddels ben ik getrouwd met ‘een Juan’ en heb ik een zoontje van 1,5 jaar.
Ik vlieg nog steeds met heel veel plezier!

Omdat ik erg actief ben, is Barcelona voor mij de ideale woonplaats. Voor de geboorte van mijn zoon deed ik mee aan triatlons, vooral het fietsen vond ik leuk. Zo heb ik trouwens ook mijn man leren kennen: Strak in het fietspak!

Nu heb ik iets minder tijd, maar sport nog steeds graag.

Ook neem ik vaak m’n kind mee op m’n rug en dan gaan we samen de heuvels in, midden in de stad en genieten daar van de natuur en het mooie uitzicht!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *